Beste Klant , U kan vanaf heden de Merken Ashford, Majacraft, Valkyrie en Lontwol bestellen via de website van Herbalana https://herbalana.be en voor Landscape Dyes op https://atelierhetkleinehuis.nl

online alpaca shop

Sari Zijde, Moerbeizijde, Tussahzijde, Tencel, Ramie, Chiffon sjaals, Kaardvlies, Eucolan, Angelina, Plantaardige vezels, Edele vezels.
Gratis levering
vanaf €195 (excl btw)

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van onze activiteiten, nieuwe producten en promotiesSchrijf je in
alpaca zwart 100gr

alpaca zwart 100gr

€ 9.50 incl BTW


Productinformatie
Alpaca wol is afkomstig van de alpaca, een kruising tussen een schaap en een lama. Of het een lichte of een zware stof is ligt aan de manier waarop het is gesponnen. Alpaca wol behoort tot de meest luxe wolsoortenen het prikt niet!

Er zijn vele redenen om alpaca wol te dragen. Het is heerlijk zacht, warmer dan schapenwol en het prikt minder dan gewone wol! Het is vrij van lanoline wat de stof hypoallergeen maakt. Mensen met een allergie voor lanoline kunnen deze stof dus met een gerust hart dragen. Van nature is alpaca waterafstotend en brandwerend, enorm sterke stof dus! Alpaca wol behoort tot de meest luxe wolsoorten en wordt ook veelvuldig vergeleken met mohair en kasjmier.

Alpaca wol wordt ongeveer op dezelfde manier verwerkt als schapenwol. De wol wordt van de alpaca afgeschoren waarna het gesponnen kan worden. Vervolgens wordt het geweven voordat het het volgende productieproces in gaat. Alpaca komt voornamelijk voor in landen in Zuid America als Peru en Ecuador.

Vervilt makkelijk, onderhouden met Eucolan"> wolwasmiddel ( niet nodig om uit te spoelen)


UW AANKOOP
IS GEWAARBORGD

Consumenten en gegevensbescherming
Retourrecht van 14 dagen
Veilige betaling met SSL verbinding


            
Lostcraft BV
BE 0431.496.778
Diestsesteenweg 24
3200 Aarschot
0468 02 86 27
info@lostcraft.be