SpinOlution


 

SpinOlution

“Uw grote liefde” na het eerste spinnen.

 

Waarom kiezen voor SpinOlution ?

Onze wielen hebben de functies, waar u al zolang op zoek naar bent.

 

Duurzaam: Onze wielen zijn van hoge kwaliteit, zoals meubels gemaakt. Solide berken triplex.

Dit maakt hun extreem duurzaam en onverbuigbaar. We bouwen wielen die blijvend zijn.

 

Comfortabel: Onze wielen zijn voorzien van kogellagers, waardoor het trappen soepel, zacht en moeiteloos  is zonder veel inspanning. Vele spinners kunnen wel uren trappen op onze wielen door het ergonomisch wielontwerp.

 

Weinig onderhoud: Deze is te danken aan de kogellagers die het trappen vergemakkelijkt, waardoor de wielen geen olie nodig hebben. De wielen zijn gelakt waardoor ze vlekvrij zijn.

 

Efficiënt:  Onze wielen zijn ontworpen met meerdere lagers, waardoor ze praktisch van zelf spinnen op de door u gewenste snelheid.

 

Veelzijdig:  Wij bieden 120gr, 240gr, 480gr, 960gr en het grootste spoel uit de industrie 1920gr aan. Al onze wielen worden standaard geleverd met een haak die zowel voor fijn spinnen als voor grof spinnen bedoeld is. Al onze flyers ( vluchten) hebben, gladde duurzame noppen, zodat uw garen nooit een opstopping teweeg brengt.

 

Draagbaar:  De meest van onze wiel opties zijn gemakkelijk mee te nemen ( onder de 7 kilo) en hebben allemaal een draaggreep. Zelfs ons zwaarste wiel heeft  een handvat.

 

Aanpasbaar: Met onze nieuwe Modulaire serie, kan u een basis kiezen ( elektrisch of met pedaal) en een klos formaat (240gr, 480gr, 960gr) zodat u het juiste wiel kan ontwerpen die voor u het best geschikt is.

 

Gemakkelijk te gebruiken: Onze wielen zijn uitstekend  om het spinnen op te leren, of aan iemand aan te leren.  Tijdens het spinnen is de spannings knop gemakkelijk te bedienen.

 

Garantie: 1 jaar. We willen dat je levenslang kan genieten van je spinnenwiel.

 

U kan onze facebook groep ( SpinOlution en of SpinOlution group)  volgen, en zo geraken al je vragen vlug opgelost.