Verzendingen


Wij gebruiken DPD om onze bestellingen te verzenden.
DPD is een van Europa’s meest toonaangevende dienstverleners op het gebied van nationale en internationale pakketzendingen.

Zodra uw bestelling is afgerond en klaar voor transport, ontvangt u een email met de volgende gegevens: pakketnummer en afleveradres. Aan de hand van uw pakketnummer kan u ten alle tijden uw pakket volgen via www.dpd.com.


DPD biedt u 3 afleverpogingen


Is de eerste levering niet succesvol, dan laat de chauffeur een bestelmededeling achter in de brievenbus of aan de deur. Deze bestelmededeling omvat de pakketdetails en de afspraak voor de tweede afleverpoging (altijd de volgende werkdag ma-vr).

 

Is de tweede afleverpoging ook niet succesvol, dan laat de chauffeur een tweede bestelmededeling in de brievenbus achter of aan de deur.

Van de ontvanger wordt verwacht om binnen de 7 kalenderdagen contact op te nemen met DPD, om een afspraak te maken voor een derde aflevering. Indien de ontvanger dit niet doet, wordt het pakket retour gestuurd naar de afzender.


Nieuwe levering


Bijkomend heeft de pakketontvanger altijd de mogelijkheid zijn/haar pakket op een snelle en eenvoudige manier opnieuw te laten aanbieden via www.nieuwelevering.be