online naaldvlies fijn flyfel-web shop

Lontwol, Naaldvlies, Krullen, Nepps, Kogeltjeswol, Ramie, Moerbeizijde, Tussahzijde, Zijde, Chifffon sjaal, Kaardvlies, Eucolan, Angelina, Dikke wol, Chunky Blanket, Plantaardige vezels, Edele vezels.
naaldvlies rood 1 meter 120cm flyfel-web

naaldvlies rood 1 meter 120cm flyfel-webop voorraad
Productinformatie
Zeer fijn Merino naaldvlies, ook wel naaldvilt, wolvlies of voorvilt genoemd.
IDEEN.COM
Dit fijne merino naaldvlies is van IDEEN, het merk van een gerenomeerde Duitse leverancier van hoogwaardige textielproducten. Kenmerkend zijn de zeer hoge en constante kwaliteit. Alle andere producten van deze leverancier zijn door ons te bestellen en binnen enkele dagen te leveren. Bezoek voor meer productinformatie, inspiratie en ideeën de website www.ideen.com.

Terug van weggeweest!
Fabrikant IDEEN is maandenlang bezig geweest het assortiment te herzien. Veel kleuren naald­vlies verdwenen daardoor. Voor veel klanten betekende dat een probleem. Gelukkig is IDEEN op zijn schreden teruggekeerd en zijn de meeste kleuren weer in productie genomen.

Naaldvlies is gemaakt door zeer fijne 19,5 micron merino­wol te vernaalden tot een dun, luchtig vlies. Dit vlies heeft van zichzelf weinig stevigheid en samenhang, het is een basismateriaal dat verder gevilt moet worden. Door het nat te vilten maak je snel en eenvoudig een zeer gelijk­matig en soepel vilt, zonder dat je de losse wol in plukjes hoeft neer te leggen.
Naaldvlies is zeer geschikt voor het maken van grotere lappen, maar ook voor het uitknippen of snijden van deco­ratieve vormen. Door de fijnheid van de gebruikte wol prikkelt het daarvan gemaakte vilt niet. Naaldvlies fijn is daardoor zeer geschikt voor kleding­stukken en objecten die op de huid gedragen worden.
Door de luchtigheid van het materiaal is het moeilijk om de dikte van naald­vlies exact te benoemen; laten we zeggen ca. 3 mm. Maar het gewicht zegt misschien meer, dat is ca. 120 gram per vierkante meter.
Naaldvlies fijn is leverbaar van de rol met een breedte van 120 cm in lengtes van 1 meter of een meervoud daarvan.


UW AANKOOP
IS GEWAARBORGD

Consumenten en gegevensbescherming
Retourrecht van 14 dagen
Veilige betaling met SSL verbindingsdfs